Sportschool Jaap Schuitema, dè vechtsportschool van Groningen
Goedemorgen, welkom op de web-site van "Sportschool Jaap Schuitema".
Op deze site vind je informatie over de sportschool en natuurlijk heel veel informatie over het jiu-jitsu.

 

Buitentrainingen van start!

We hebben een tijd niet kunnen sporten en dat gaan we nu veranderen. Wij gaan gebruik maken van de mogelijkheden om buiten te trainen, uiteraard met inachtneming van de bekende 1,5 m afstand. Ondanks dat wij een contactsport beoefenen zijn er toch wel veel mogelijkheden om jiu-jitsu bewegingen te trainen en dat kan op vele manieren.
We willen jullie dan ook een gevarieerd programma aanbieden wat bestaat uit oefeningen die zowel jiu-jitsu gericht zijn als goed voor lijf en leden. We hebben daarvoor een werkgroepje opgericht. Het werkgroepje heet het jiu-jitsu Corona Team (JJCT).
We stellen ons ten doel om voor jullie een leuk programma aan te bieden. Het JJCT bestaat uit: Jaap Stam. Klaas Bontsema , Jan Kleinstra en Jaap Schuitema.

We gaan van start dinsdag 26 mei om 19:00 uur, op het schoolplein bij Backbone (gebouw waar de Dojo is).
Omdat er meerdere groepen gebruik maken van het plein en we voldoende afstand van elkaar moeten houden is het aantal deelnemers beperkt. We kunnen echter uitbreiden. Voorlopig hebben we de dinsdag- en de woensdagavond toegewezen gekregen en we kunnen het aantal trainingen uitbreiden en dat gaan we zeker doen als daar behoefte aan is.

Jullie kunnen je aanmelden met een boekingsapp via deze link. Op de pagina van die boekingssite vindt je aanvullende informatie zoals regels waaraan we ons moeten houden bij buitentrainingen. Het JJCT hoopt dat jullie zoveel mogelijk gebruik gaan maken van deze mogelijkheid. We hopen aanstaande week zoveel mogelijk van jullie weer te zien, nog niet op de mat maar dat komt ook weer.

Voor een impressie zie het flmpje: "Jiu-Jitsu Training Corona Style".